Ljussätt din trädgård – Kampanjpris på hembesök

Nu är det tid att starta ditt ljusprojekt i din trädgård inför sommarens ljumma kvällar. Ta hjälp av våra grymma ljusdesigners för att få de bästa tipsen. Tillsammans med Taras Ljusdesign har vi just nu trädgårdskampanj och erbjuder 50% rabatt på hembesök, ordinarie pris 1500 kronor. Passa på att boka ditt hembesök till kampanjpris direkt i vår webbshop. När du lagt en order på ett hembesök i vår webbshop kontaktar vi dig per mejl eller telefon för bokning av hembesöket.

BOKA DITT HEMBESÖK HÄR

(Erbjudandet gäller hjälp med ljussättning i trädgård eller utemiljö. Boka hembesöket före söndagen den 22 april 2018 för att utnyttja rabatt).

Vid ett hembesök ger vi råd och tips på hur du ska tänka för att få bra belysning i trädgården. Vi erbjuder också digitala ljusplaneringar av din trädgård utifrån ritningar eller bilder på din trädgård.
 Vi ger allmänna tips, idéer och råd kring hur du ska tänka för att få bästa möjliga belysningen i den aktuella miljön. Råden är generella och ger idéer kring t.ex. vilken ljusbild och ljusfördelning som blir bäst. Efter hembesöket får du en sammanställning där vi listar armaturer och idéer som vi kommit överens om vid mötet.

Exakta specificeringar av antal armaturer, placeringar o.s.v. ingår inte. Naturligtvis kan vi efter hembesöket anlitas vidare för att göra en projektering utifrån idéerna. Ett hembesök varar en timma.

Bor du i närheten av vår butik i Sävedalen kommer vi hem till dig vid hembesöket, i annat fall kan vi utföra digital ljusplanering genom mejlkonversation, telefonmöte eller videomöte där du gärna får förbereda oss med bilder och eventuella ritningar före mötet.

Vi ser fram emot att belysa din trädgård på bästa sätt!