Ljusdesign

 

Håller du på att renovera ditt hus eller din lägenhet? Har du länge känt att det är alldeles för mörkt i ditt hem? Har du rätt arbetsbelysning på ditt kontor? Önskar du belysa din trädgård? Rätt belysning blir allt mer viktigt för vårt välbefinnande. Ofta placeras en lampa mitt i rummet utan att tänka på övriga delar av rummet och det är inte sällan som fel ljuskälla används i lampan.

Våra ljusdesigners John Hallgren, Evelina Sandstedt, Sarah Adolfsson och Jennifer Eliasson är alla diplomerade vid Ljushögskolan i Jönköping. John har närmare 10-års erfarenhet av belysning och med sitt ljusdesignsbolag, Taras Ljusdesign AB, har John arbetat med arkitekter i offentliga miljöer såsom båtar, restauranger och hotell. Johns vackra ljusdesign finns till exempel att avnjuta på STF Göteborg City. John har även skapat vacker belysning i flera hem, kontor och trädgårdar. Evelina har arbetat mycket i projekt för såväl offentlig som privat miljö. Evelina har koll på det senaste trenderna inom belysning och känsla för inredning och form. Jennifer är kunnig inom bland annat utomhusbelysning och älskar färger och inredning och är alltid noga med att få rätt känsla i varje rum. Sarah  har stor erfarenhet av ljusdesign inom reklam och film och är kunnig inom teknisk belysning. Hennes intresse för hemmiljö och färger och former är också stort.

Behöver du hjälp med belysning, tveka därför inte att kontakta vår ljusdesigners John Hallgren, Evelina Sandstedt, Jennifer Eliasson och Sarah Adolfsson för ett besök i din bostad eller på ditt kontor.

Vid besöket går ni, under en timma, tillsammans igenom hur du bäst bör belysa ditt hem, kontor eller trädgård. Du väljer själv vilken miljö du vill fokusera på. Efter besöket har du till en tilläggskostnad möjlighet att få en armaturförteckning skickad till dig med förslag på armaturer och var de bäst ska placeras. Det finns även möjlighet att gå igenom förslaget i butiken för att du ska ha möjlighet att se de föreslagna armaturerna.

Vi erbjuder ljusdesign i Göteborg, Partille, Lerum, Alingsås, Kungsbacka med omnejd. Utanför detta område erbjuder vi ljusdesign på distans med stöd av ritningar och bilder alternativt ersättning mot resekostnader.

Pris

Ett hembesök med ljusdesignkonsultation under besöket kostar 1500 kronor (inkl. moms). Ytterligare konsultation inkluderande exempelvis armaturförteckning sker på löpande räkning (925 kronor per timme inkl. moms).

Boka ett hembesök

För bokning av ett hemsök vänligen kontakta John Hallgren på nummer 0735-648011 eller maila till john@savedalensbelysning.se

Hemsida Taras Ljusdesign

Läs mer om vår ljusdesignsverksamhet och inspireras av våra spännande projekt  på www.tarasljusdesign.se