Ljusdesign

Håller du på att renovera ditt hus eller din lägenhet? Har du länge känt att det är alldeles för mörkt i ditt hem? Har du rätt arbetsbelysning på ditt kontor? Önskar du belysa din trädgård? Låt våra kunniga ljusdesigners hjälpa dig på bästa sätt utifrån dina behov.

John Hallgren, Sarah Adolfsson och Jennifer Eliasson är alla diplomerade ljusdesigners vid Ljushögskolan i Jönköping. John har över 10-års erfarenhet av belysning och med sitt ljusdesignsbolag, Taras Ljusdesign AB, har John arbetat med arkitekter i offentliga miljöer såsom båtar, restauranger och hotell. John har även skapat vacker belysning i flera hem, kontor och trädgårdar. Jennifer har arbetat mycket i projekt för såväl offentlig som privat miljö. Jennifer har koll på det senaste trenderna inom belysning och känsla för inredning och form.  Sarah har stor erfarenhet av ljusdesign inom reklam och film och är kunnig inom teknisk belysning. Hennes intresse för hemmiljö, färger och former är också stort.

Boka konsultation idag med en av våra kunniga ljusdesigners. Vi erbjuder bland annat hembesök där ni under en timma tillsammans går igenom hur du bäst bör belysa ditt hem eller trädgård. Du väljer själv vilken miljö du vill fokusera på. Efter besöket har du till en tilläggskostnad möjlighet att få en armaturförteckning skickad till dig med förslag på armaturer och var de bäst ska placeras. Det finns även möjlighet att gå igenom förslaget i butiken för att du ska ha möjlighet att se de föreslagna armaturerna.

Vi erbjuder ljusdesign i Göteborg, Partille, Lerum, Alingsås och Kungsbacka med omnejd. Utanför detta område erbjuder vi digital ljusplanering med stöd av ritningar och bilder alternativt ersättning mot resekostnader.

Pris

Ett hembesök med ljusdesignkonsultation under besöket kostar 1500 kronor (inkl. moms). Ytterligare konsultation inkluderande exempelvis armaturförteckning sker på löpande räkning (från 725 kronor per timme inkl. moms). Övriga uppdrag sker på löpande räkning (från 725 kronor per timme inkl. moms).

Boka ett hembesök

Du kan boka ett hembesök direkt i vår webbshop här! För mer information om våra hembesök vänligen kontakta John Hallgren på nummer 0735-648011 eller maila till john@savedalensbelysning.se

Läs mer!

Läs mer om vår ljusdesignverksamhet och inspireras av våra spännande projekt på www.tarasljusdesign.se